GÜNGÖREN

Bu nasıl iş! İBB izinsiz büfe kurdu zabıtalar nöbette

İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Merter'de tuhaf bir zabıta kapışması yaşanıyor! Merter metro istasyonu ve otobüs durağının yanına kurulan büfe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri ile Güngören Belediyesi zabıta ekiplerini karşı karşıya getirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bu nasıl iş! İBB izinsiz büfe kurdu zabıtalar nöbette - Sayfa 1

Geçtiğimiz salı gece saatlerinde Güngören Abdurrahman Nazif Gürman Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Merter metro istasyonu ve otobüs durağının yanında İBB ekipleri tarafından bir büfe kuruldu.

Bu nasıl iş! İBB izinsiz büfe kurdu zabıtalar nöbette - Sayfa 2

Güngören Belediyesi zabıta ekipleri encümen kararı olmadığı ve herhangi bir izin belgesi ibraz edilmediği gerekçesiyle büfeyi kaldırmak istedi.

Bu nasıl iş! İBB izinsiz büfe kurdu zabıtalar nöbette - Sayfa 3

İBB tarafından büfenin başında beklemek için görevlendirilen zabıta ekipleri ile büfeyi kaldırmak için gelen Güngören Belediyesi zabıta ekipleri karşı karşıya geldi.

Bu nasıl iş! İBB izinsiz büfe kurdu zabıtalar nöbette - Sayfa 4

Güngören Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Akgün, "Bu büfenin buraya koyulması için Büyükşehir Belediyesi encümen kararıyla beraber belediyemize herhangi bir resmi belge ve izin belgesi ibraz edilmemiştir. Büfenin buradan kaldırılması benim görevim olduğu için buradayım. Büfenin Büyükşehir Belediyesine veya iştiraklerine ait olduğu ile ilgili bize bilgi verilmediği için iki belediye zabıtaları olarak buradayız" dedi.