GAZİOSMANPAŞA

Aileler okçulukta şampiyonluk için kıyasıya yarıştı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ata sporumuz okçuluğu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği organizasyon yoğun ilgi gördü.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Aileler okçulukta şampiyonluk için kıyasıya yarıştı - Sayfa 1

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen “Okçu Aileler Yarışıyor” programına katılan 75 aile şampiyonluk için kıyasıya yarıştı. Organizasyona ebeveynleriyle birlikte katılan çocuklar, okçuluğa olan ilgileri ve yetenekleriyle göz doldurdu.

Aileler okçulukta şampiyonluk için kıyasıya yarıştı - Sayfa 2

Aileler yarışmaya katılmak için Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Kültür ve Sanat Merkezi’nin Okçuluk Salonu’nda gerçekleştirilen programda ailelere yarışma öncesi uzman eğitimciler tarafından okçuluk üzerine ön eğitim verildi.

Aileler okçulukta şampiyonluk için kıyasıya yarıştı - Sayfa 3

75 AİLE OK ATARAK HEM YARIŞTI HEM DE DOYASIYA EĞLENDİ

Organizasyonda bir ebeveyn ve bir çocuktan oluşan 75 takım ok atarak hem yarıştı hem de doyasıya eğlendi. Hedef tahtasını isabet ettirmek için rekabet eden aileler kupanın sahibi olabilmek adına büyük çaba sarf etti. 

Aileler okçulukta şampiyonluk için kıyasıya yarıştı - Sayfa 4

Yarışmaya ebeveynleriyle katılan çocukların eğlencesi ve rekabeti gençlerin okçuluğa olan ilgisini gözler önüne serdi. Yarışmalar sonucunda finale kalan altı aile final turunda boy gösterdi. En yüksek puanları toplayan aileler kupa ve madalya almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan aileler yarışma sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.