EYÜP

İstanbul’da bir ilk! Bağımsızlık Köyü’nün temeli atıldı

Vatandaşların sorunlarını çözen, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul’da bir ilk olacak özgün bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İstanbul’da bir ilk! Bağımsızlık Köyü’nün temeli atıldı - Sayfa 1

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında “Bağımsızlık Köyü’nde Değişim Seninle Mümkün” adlı proje çerçevesinde bağımlılıkla mücadele ve takip merkezinin temeli Kemerburgaz’da atıldı.

İstanbul’da bir ilk! Bağımsızlık Köyü’nün temeli atıldı - Sayfa 2

Bugüne kadar benzeri olmayan eğitim, uygulama, atölye, rehabilitasyon çalışmalarıyla dikkat çeken merkezin temel atma törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le birlikte İstanbul Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kenan Doğan, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul’da bir ilk! Bağımsızlık Köyü’nün temeli atıldı - Sayfa 3


“Bağımsızlık Köyü’nde Değişim Seninle Mümkün” isimli proje, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, Eyüpsultan Belediyesi ve Eyüpsultan Kültür, Sanat, Spor, Eğitim ve Dayanışma Derneği işbirliği ile gerçekleşiyor.

İstanbul’da bir ilk! Bağımsızlık Köyü’nün temeli atıldı - Sayfa 4

“EYÜPSULTAN’IN GÖZ BEBEĞİ BİR PROJE OLDU”

Temel atma töreninde yaptığı konuşmasında bağımlılığın, bireysel, ailevi ve toplumsal hayatımızı en olumsuz şekilde etkileyen bir mesele olduğunu söyleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sözlerine şöyle devam etti: