EYÜP

Eyüpsultan’dan Bolu Göynük’e dostluk ziyareti

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Belediyede görevli müdürler için Bolu’da eğitim programı düzenledi. Eğitim programının son günü Bolu’nun tarihi ilçelerinden Göynük’e ziyaret gerçekleştirildi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Eyüpsultan’dan Bolu Göynük’e dostluk ziyareti - Sayfa 1

“Eyüpsultan Belediyesi Stratejik Plan Performans, 2019/2020 Değerlendirme, Kalite Yönetim Sistemi ve Ekip Yönetiminde Başarı” programı, 13/15 Aralık tarihleri arasında Bolu Sarot Thermal Park Otel’de yapıldı. Programa, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim müdürleri katıldı.

Eyüpsultan’dan Bolu Göynük’e dostluk ziyareti - Sayfa 2

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, 2020 PROJELERİNİ ANLATTI

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, programda 2020/2024 Stratejik Plan ve 2020 Performans Programı ve önümüzdeki yıl gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Eyüpsultan’dan Bolu Göynük’e dostluk ziyareti - Sayfa 3

ERTAN ŞİMŞEK’TEN UYGULAMALI EĞİTİM

Uzman Psikolog, Davranış Mühendisi Ertan Şimşek, eğitim programında, “Ekip yönetiminde başarı”nın püf noktalarını uygulamalı olarak aktardı. İnteraktif olarak gerçekleştirilen eğitimde Şimşek, hem görseller hem de tiyatral performanslarla başarıya giden yoldaki ilkeleri anlattı.

Eyüpsultan’dan Bolu Göynük’e dostluk ziyareti - Sayfa 4

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNDE GELİNEN NOKTA

Eyüpsultan Belediyesi’nin Bolu’daki eğitim programının son bölümü ise “Kalite Yönetim Sistemi”ne ayrılmıştı.

Yaklaşık 1 yıldır Eyüpsultan Belediyesi’ne “Kalite Yönetim Sistemi” konusunda eğitimler veren eğitimci Pelin Şahin Şimşek, şu anda gelinen noktayı ve konuyla ilgili sunumu Başkan Deniz Köken ve diğer yöneticilerle paylaştı.