EYÜP

Eyüpsultan’da özel çocuklar için muhteşem gece

Eyüpsultan Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi (ESER) öğrencileri ve ilçede yaşayan tüm engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Eyüpsultan’da özel çocuklar için muhteşem gece - Sayfa 1

Programa konuk olarak katılan sanatçı Şükriye Tutkun engelli öğrencilerle birlikte seslendirdiği türkülerle katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Eyüpsultan’da özel çocuklar için muhteşem gece - Sayfa 2

Düzenlenen etkinliğe Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, ilçede yaşayan engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Eyüpsultan’da özel çocuklar için muhteşem gece - Sayfa 3

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ESER’li öğrenciler, hem hazırladıkları gösterileri sergiledi hem de aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Eyüpsultan’da özel çocuklar için muhteşem gece - Sayfa 4

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA İLGİLİ BİRÇOK PROJEMİZ VAR”

Etkinlikte yaptığı konuşmada özel çocuklarla ilgili birçok projeleri olduğunu vurgulayan Başkan Deniz Köken şunları söyledi:

“Bu çocuklarımızla ilgili özel spor kompleksleri projemiz var. Ayrıca ailelerin de çocuklarını bırakabilmeleri için yeni bir merkez oluşturacağız. Bu konu hakkında her şey söylenebilir ama çileyi çeken sizlersiniz. Biz de sizin çektiğiniz sıkıntılara bir nebze olsun ortak olmak istiyoruz.”