EYÜP

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Marketi hizmete açtı

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine nitelikli hizmet sunmak için hazırlanan “Sosyal Market” açıldı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Marketi hizmete açtı - Sayfa 1

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından, Karadolap Mahallesi Whitehill Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen bir törenle açılışı yapılan Sosyal Market, yenilikçi hizmet modeliyle yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını giderme noktasında büyük kolaylık sağlayacak.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Marketi hizmete açtı - Sayfa 2

Sosyal Market’in açılışı için düzenlenen törene Başkan Deniz Köken ile birlikte Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Marketi hizmete açtı - Sayfa 3

“İKİ YENİ SOSYAL MARKET DAHA AÇILACAK” MÜJDESİ

Başkan Deniz Köken törende, yeni Sosyal Market’lerin açılacağı müjdesini vererek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Başka bölgelerde oturan vatandaşlarımızın bazıları burasının kendilerine uzak olduğunu söylediler. İlkini burada açıyoruz. İkinci ve üçüncüyü de açacağız inşallah. Biz seçim çalışmalarında Eyüpsultan’ı dört ayrı bölgeye ayırdık. Bu bölgelerden bir tanesi burası. Daha sonra Eyüpsultan bölgesini açacağız, bir de Alibeyköy bölgesine açacağız.”

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Marketi hizmete açtı - Sayfa 4

“RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK”

“Bundan sonra evlere paket dağıtma yerine, hem insanların rehabilite olması hem de birbirimizi daha iyi tanımamız için bu projeyi hayata geçirdik. 3 bin 500 kart sahibimiz var. Kart sahipleri buraya, randevu alarak gelecek. Gelirken kendileri gelecek, dönüşte, evleri uzak olanları belli bir saat dilimi içinde biz servislerle evlerine göndereceğiz.”