EYÜP

Eyüpsultan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilçede tüm muhtaç, ihtiyaç sahibi ve kimsesizlerin dertlerine derman olmak, yaralarını sarmak ve ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir mesai harcıyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Eyüpsultan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor - Sayfa 1

Eyüpsultan Belediyesi birimleri de, yaptığı çalışmalarda insan odaklı projelere öncelik veren, her zaman ilçe sakinlerinin yanında olarak dertlerini, taleplerini dinleyen Başkan Deniz Köken’in bu prensibinden yola çıkarak hizmet veriyor.

Eyüpsultan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor - Sayfa 2

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çırçır Mahallesi Ayvaz Sokak’ta tek başına yaşayan Filiz Akan’ın neredeyse harabe haline gelen evini tadilata aldı. Çatısı akan, her yağmurda su basan ev tepeden tırnağa yenileniyor.

Eyüpsultan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor - Sayfa 3

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ UMUT KAPISI OLDU

Filiz Akan, 30 yıldır Çırçır Mahallesi Ayvaz Sokak’ta bulunan tek katlı evlerinde anne ve babası ile yaşıyordu. Bir süre önce anne ve babası vefat eden Akan şimdilerde tek başına hayat mücadelesi veriyor.

Eyüpsultan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor - Sayfa 4

Akan’ın yaşadığı ev yıllar içinde çok yıpranmış, duvarları yıkılmak üzere, sıvaları dökülmüş halde. Bakım onarım yaptırmak için maddi imkânı olmayan Filiz Akan durumu Eyüpsultan Belediyesi’ne bildirerek yardım istedi.