EYÜP

Eyüpsultan Belediyesi hazırlıklarını tamamladı kışa hazır

Eyüpsultan Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle zorlu hava şartları için hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekli önlemleri alan Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmetlerini aralıksız sürdürecek.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Eyüpsultan Belediyesi hazırlıklarını tamamladı kışa hazır - Sayfa 1

ÖZEL OLARAK YAPTIRILAN APARATLI ARAÇLAR

Eyüpsultan Belediyesi bu kapsamda kar temizlemede önemli aşama kaydedecek aparatlı araçlar yaptırdı.

Eyüpsultan Belediyesi hazırlıklarını tamamladı kışa hazır - Sayfa 2

Belediye tarafından özel olarak yaptırılan aparatlı araçlar, kar küremenin dışında tuzlama işlemini de gerçekleştirecek. Ayrıca buzlanmaya karşı solüsyonla müdahale de edilecek.

Eyüpsultan Belediyesi hazırlıklarını tamamladı kışa hazır - Sayfa 3

Eyüpsultan Belediyesi kar ve zorlu hava koşullarıyla, 5 adet tuzlama aparatlı kamyon, 1 adet tuzlama aparatlı kamyonet, 13 adet tuzlama aracı, 7 adet JCB (Becho Loader), 1 adet Greyder, 7 adet solüsyon aracı, 1 adet Ekskavatör ve 3 adet Loader aracı olmak üzere toplam 38 araç ve iş makinesi ve 150 personeliyle mücadele edecek.

Eyüpsultan Belediyesi hazırlıklarını tamamladı kışa hazır - Sayfa 4

3300 mm boyunda ve 20-60 km/saat çalışma hızına sahip olan tuzlama aparatlı kamyonun diğer bir özelliği ise 7 metreküp hacminde gerekli mukavemeti sağlayacak şekilde özel olarak dizayn edilmiş olması.