ESENYURT

Başkan Esenyurt'un tüm sorunlarına çözüm sözü verdi

Esenyurt’un 5 yıllık stratejik planını muhtarlarla paylaşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İlçedeki tüm sorunlara çözüm yolumuz var. Bu ilçeyi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Başkan Esenyurt'un tüm sorunlarına çözüm sözü verdi - Sayfa 1

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt için hazırladıkları 5 yıllık stratejik planın detaylarını muhtarlara sundu.

Başkan Esenyurt'un tüm sorunlarına çözüm sözü verdi - Sayfa 2

Esenyurt Nikah sarayında düzenlenen programda 43 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Bozkurt, Esenyurt’un sorun ve ihtiyaçlarını anlatarak bu ihtiyaçlar için buldukları çözüm yollarını da aktardı.

Başkan Esenyurt'un tüm sorunlarına çözüm sözü verdi - Sayfa 3

Başkan Bozkurt, eğitimden, ulaşıma, çocuk parklarından yeşil alan ihtiyacına kadar geniş çapta hazırladıkları projelerin detaylarını anlatarak muhtarların merak ettiği soruları yanıtladı. Başkan Bozkurt, projelerin hayata geçirilmesi noktasında titizlikle çalışacaklarını söyleyerek, ilgili birimlerin projelerin en iyi şekilde hayata geçirilmesi için çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Başkan Esenyurt'un tüm sorunlarına çözüm sözü verdi - Sayfa 4


Esenyurt’un sorun ve ihtiyaçlarını anlatan Başkan Bozkurt, “Tüm sorunlara çözüm yolumuz var. Gerekli stratejik planımızı yaptık. Bütçeyi dengeledik çünkü biz bu konuda tecrübeliyiz. Plan nedir, bütçe nedir, proje nedir, strateji nedir, çalışan nedir, emek nedir bunun kıymetini biliyoruz ona göre davranıyoruz. Amacımız bize bahşedilen bu görevi namusumuzla yapıp beş yıl sonra sokaklarda alnımız ak bir şekilde dolaşabilmek” dedi.