ESENYURT

Başkan Bozkurt seçim vaadi için harekete geçti

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında dile getirdiği Meslek Edindirme Kursları için düğmeye bastı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Başkan Bozkurt seçim vaadi için harekete geçti - Sayfa 1

Meslek eğitiminde dünyanın en iyi ülkesi olarak gösterilen İsviçre’de, mesleki okulları ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozkurt, İsviçre’nin eğitim modelini Esenyurt’ta uygulamayı hedefliyor.

Başkan Bozkurt seçim vaadi için harekete geçti - Sayfa 2


Nüfus açısından İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Esenyurt, nüfus artışına paralel olarak ciddi bir işsiz nüfusu da barındırıyor.

Başkan Bozkurt seçim vaadi için harekete geçti - Sayfa 3

İlçede önemli sorunlarından birisi haline gelen işsizlik sorununa çözüm üretmek için harekete geçen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, dünyanın en iyi meslek eğitimine sahip ülkesi İsviçre’de Polymechaniker, Endüstri 4.0, Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Bilimleri, Marangozluk, Süt ve Süt Ürünleri, Hayvancılık, Aşçılık ve diğer meslek grupları ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Bozkurt seçim vaadi için harekete geçti - Sayfa 4

Başkan Bozkurt, İsviçre’nin başarısı ispatlanmış mesleki eğitim modelini, seçim kampanyasında dile getirdiği “Meslek Edindirme Kursları” ile Esenyurt’ta hayata geçirmeyi hedefliyor.