ESENLER

Başkan Göksu'dan Güneydoğu çıkarması

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın düzenlediği teşkilat içi eğitimleri kapsamında Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Güneydoğu illerinde çeşitli seminerler verdi.

Başkan Göksu'dan Güneydoğu çıkarması - Sayfa 1

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından tevdi edilen görev doğrultusunda ilk önce Van’a giden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Van İl Teşkilatı ile bir araya gelerek “İletişim Gücü ve Motivasyon” adlı seminer verdi. Seminere AK Parti Van İl Yönetimi, tüm AK Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri ile geniş bir katılım sağlandı.

Başkan Göksu'dan Güneydoğu çıkarması - Sayfa 2

Esenler'de uyguladığı sosyal belediyecilik uygulamalarından örnekler vererek gönül belediyeciliğini anlatan Başkan Göksu, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte Van Vali Vekili Sinan Aslan ve Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’nin yanı sıra İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk’ü de ziyaret etti.

Başkan Göksu'dan Güneydoğu çıkarması - Sayfa 3

Ziyaretlerin ardından Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu İpekyolu Kaymakamı ve aynı zamanda İpekyolu Belediye Başkan Vekili olan Cemil Öztürk ile birlikte ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. İpekyolu'nda belediyenin bazı örnek projelerini yerinde inceleyen Başkan Göksu, Cemil Öztürk’ün göreve gelmesi ile birlikte ilçede gözle görülür değişimler yaşandığına ve yapılan hizmetlerden halkın memnuniyet duyduğuna dikkat çekti.

Başkan Göksu'dan Güneydoğu çıkarması - Sayfa 4

Esenler’den selam getirdim

Bitlis AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek ve AK Parti İl ve İlçe Yönetimlerinin katılacağı toplantıda da aynı şekilde seminer verip gönül belediyeciliğini anlatacak olan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Esenlerimizin nüfusunun üçte birini Doğu ve Güneydoğu illerimizden göç eden vatandaşlarımız oluşturuyor. Esenler'deki hemşehrilerimizden buradaki akraba ve dostlarına selamlar getirdim. Buradan da onlara selamlar götüreceğim. Buradaki kardeşlerimize Esenler'de uyguladığımız ve bir çok belediye tarafından da örnek alınarak hayata geçirilen güzel sosyal projelerimizi anlatıyorum. Seminerlerimiz çok verimli geçiyor" diye konuştu.