ÇEKMEKÖY

Ekrem İmamoğlu talimatı verdi çok yakında yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye ziyaretlerine devam ediyor. Bu seferki adresi Çekmeköy oldu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu talimatı verdi çok yakında yapılacak - Sayfa 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy Belediyesi’ne “ortak masa” ziyaretinde bulundu. 16’nci ilçe ziyaretini gerçekleştiren İmamoğlu, “Biz, her ilçenin kendi deneyiminin bizim için çok değerli olduğunu biliyoruz. Çünkü siz, her gün yaşayanlarsınız buranın; ama biz, İstanbul’a daha büyük ölçekten bakmaya çalışan bir ekibiz. Diyalogu en üst seviyede tutmak, görevimizin gereğidir. Bu bir lütuf değildir” dedi.

Ekrem İmamoğlu talimatı verdi çok yakında yapılacak - Sayfa 2

İmamoğlu’nun ilk durağı, Rahmi Demir Seyir Tepesi oldu. İmamoğlu, “Allah vergisi” olarak nitelediği alanın, İstanbulluların kullanımına hızlıca açılması için kurmaylarına talimat verdi. İmamoğlu, belirlenecek yakın bir tarihte, Çekmeköy ve Ümraniye’ye sınır olan bölgede, her iki ilçenin belediye başkanı ile bir araya gelmek istediğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu talimatı verdi çok yakında yapılacak - Sayfa 3


İmamoğlu, daha sonra Taşdelen Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. İmamoğlu’nun kavşak incelemesi sırasında, “Kavşak bitince Başkan da bana Meclis’te oy verir artık” deyince eğlenceli anlar yaşandı. Her iki başkan, bu espri sonrasında birbirlerine sarılarak güldü.

Ekrem İmamoğlu talimatı verdi çok yakında yapılacak - Sayfa 4

İmamoğlu, “İBB’nin mevcutta yürüyen işlerine bakıyoruz, beklentileri konuşuyoruz. Bu diyalogun üst seviyede faydası olacaktır. İlçe gezilerimiz tamamlandıkça, bölgesel çalışma masalarımız devreye giriyor. Hepsi bizim için sevindirici. İstanbul adına keyifli bir çalışma. Biz, her ilçenin kendi deneyiminin bizim için çok değerli olduğunu biliyoruz. Çünkü siz, her gün yaşayanlarsınız burada; ama biz, İstanbul’a daha büyük ölçekten bakmaya çalışan bir ekibiz. Mikro ölçekte yaşanan sorunlara anlık ifadeleriniz, vatandaşa hizmeti en hızlı şekilde sunmamıza sebep olacaktır. Gezinin temel amacı bu. Ama burada durmayacak, devam edecek Allah’ın izniyle. Diyalogu en üst seviyede tutmak, görevimizin gereğidir. Bu bir lütuf da değildir, onun da altını çizeyim. Bu açık toplantıya, yüksek katılımla bize hazırlık yaptığınız için de çok teşekkür ederim” diye konuştu.