ÇATALCA

Kitap ve oyuncak kumbaraları çocukların yüzünü güldürüyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner örnek bir uygulamaya daha imza attı. İlçenin farklı noktalarına konan dev kumbaralarda ihtiyaç sahibi çocuklar için kitap ve oyuncak toplanıyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Kitap ve oyuncak kumbaraları çocukların yüzünü güldürüyor - Sayfa 1

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı ilçe Çatalca, bu kez çocukları sevindirecek farklı bir projeye ev sahipliği yapıyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in başlattığı sosyal sorumluluk projelerinden birisi daha hayata geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğüce ilçenin bazı bölgelerine kitap ve oyuncak kumbaraları yerleştirildi.

Kitap ve oyuncak kumbaraları çocukların yüzünü güldürüyor - Sayfa 2

Toplumsal Dayanışmanın En Güzel Örneği

Oyuncak ve kitap kumbaraları ile ihtiyaç sahibi çocuklar için kitap ve oyuncaklar toplanarak destek verilirken, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de sergileniyor.

Kitap ve oyuncak kumbaraları çocukların yüzünü güldürüyor - Sayfa 3

Evlerinde ihtiyaç duymadıkları oyuncak ve okudukları kitapları kumbaralara atan yardımsever vatandaşlar böylelikle ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürüyor. 

Kitap ve oyuncak kumbaraları çocukların yüzünü güldürüyor - Sayfa 4

Vatandaşların yoğun ilgisini çeken kumbaralarda toplanan kitaplar ve oyuncaklar belediye görevlileri tarafından boşaltılıp tasnif edilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.