ÇATALCA

Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay!

Çatalca Belediyesi düzenlediği etkinlikle ''çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay'' dedirtti. Çatalca, çocukların fırçalarıyla renklendi...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay! - Sayfa 1

20. Erguvan Festivali ile Çatalca Belediyesi her yaş gurubundan vatandaşlara keyifli zamanlar sunmaya devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler ve yarışmalarla da şüphesiz festivalin en çok eğlenenleri çocuklar oluyor.

Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay! - Sayfa 2


Çocuk tiyatroları, gösteriler, oyun alanları, spor aktiviteleri ve atölye çalışmaları gibi birçok etkinliğin yer aldığı 20. Erguvan Festivali’nde çocuklar, her gün birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelere katılarak neşeli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay! - Sayfa 3

Boyalar ile Çocuklar Özgür Kaldı, Çatalca Rengarenk Oldu

Çocuklar duvar boyama şenliğinde kendileri için hazırlanan duvarları hayallerindeki gibi boyama fırsatı yakalayarak yaratıcılıklarını ortaya çıkardı. Çok sayıda çocuğun ve onlara eşlik eden velinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik neşeli anlara ev sahipliği yaptı.

Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay! - Sayfa 4

Birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik ve oyunlarla 20. Erguvan Festivali, çocukların ve ailelerinin unutamayacakları anılarında yerini aldı.