BÜYÜKÇEKMECE

Mevlüt Uysal sokağa indi vatandaştan CHP sitemi geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de sokağa indi vatandaşlarla sohbet etti. Karşısına çıkan bir teyze ise Mevlüt Uysal'a CHP'yi şikayet etti.

Mevlüt Uysal sokağa indi vatandaştan CHP sitemi geldi - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, karne sevinci yaşayan öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar dileklerini sundu.

Mevlüt Uysal sokağa indi vatandaştan CHP sitemi geldi - Sayfa 2

BÜYÜKÇEKMECE HALKI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Büyükçekmece halkının büyük sevgi gösterdiği Uysal, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti ve bol bol fotoğraf çektirdi.

UYSAL'A CHP BELEDİYESİ HAKKINDA SİTEM "BÜYÜKÇEKMECE'YDİ KÖY OLDU"
Uysal, Büyükçekmece’de esnaf ziyareti sırasında CHP’li Büyükçekmece Belediyesiyle ilgili sitemde bulunan bir teyzenin Mevlüt Uysal ile arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Büyükçekmece’nin köy olduğunu söyleyen teyze, “Büyükçekmece’ydi, köy oldu burası. Burayı bu durumdan çıkarmamız lazım, köy olmaktan çıkarın burayı” dedi. Vatandaşın bu sitemine karşı Uysal; “Hep beraber yapacağız inşallah.” cevabını verdi.

Mevlüt Uysal sokağa indi vatandaştan CHP sitemi geldi - Sayfa 3

YEREL SEÇİM İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Başkan Uysal programına Büyükçekmece mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında buluşarak başladı. Muhtarların şikayet, istek ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Uysal, Büyükçekmece Belediye Başkanı seçildiğinde ilçeye yapacağı yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi verdi. 
Yaklaşık üç saat süren kahvaltılı toplantının ardından Başkan Uysal Büyükçekmece Merkez Camii'nde Cuma Namazı kıldı. Namazın ardından cami bahçesinde bulunan çay ocağını ziyaret eden Uysal, vatandaşlarla uzun süre sohbet edip sorunlarını dinledi.

Mevlüt Uysal sokağa indi vatandaştan CHP sitemi geldi - Sayfa 4

"BÜYÜKÇEKMECE, İSTANBUL VE TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLSUN"
Kendisini takip eden gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Uysal, "Bugün okullarımız yarı yıl tatiline girdi. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize ve velililerimize iyi bir yarı yıl tatili diliyorum. Artık seçim atmosferine giriyoruz. Bu kapsamda, bugün Büyükçekmece Merkez Camisi'nin etrafındaki esnaf kardeşlerimize selam verelim dedik. Büyükçekmece, İstanbul ve Türkiye için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.