BÜYÜKÇEKMECE

Büyükçekmece Belediyesi çevre kirliliğine duyarlılık oluşturuyor

Günümüzün en önemli problemlerinden biri olan çevre kirliliği konusunda duyarlılık oluşturmak üzere Özel Bahçelievler İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri ile Büyükçekmece Belediyesi "Temiz Çevre Temiz İnsan" projesi kapsamında bir araya geldi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Büyükçekmece Belediyesi çevre kirliliğine duyarlılık oluşturuyor - Sayfa 1

Okulun çevre kulübünün gönüllü öğrencileri, öğretmenleri Eylem Zeytun Kılıç'ın danışmanlığında hazırlanan proje kapsamında Büyükçekmece'nin Ahmediye bölgesinde yer alan rekreasyon alanında belediye yetkilileri ile çevre atıkları topladılar.

Büyükçekmece Belediyesi çevre kirliliğine duyarlılık oluşturuyor - Sayfa 2

Büyükçekmece kıyısında doğal güzellikleriyle dikkat çeken Ahmediye bölgesinde yapılan çalışma ile projenin amacına uygun olarak çevrenin temiz ve dikkatli kullanılması yönünde farkındalık oluşturuldu.

Büyükçekmece Belediyesi çevre kirliliğine duyarlılık oluşturuyor - Sayfa 3

Öğrencileriyle birlikte projeyi hayata geçiren ihlas Koleji Coğrafya öğretmenlerinden Eylem Zeytun Kılıç, çevre bilincinin gelişmesi adına değerli bir projeye imza attıklarını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi çevre kirliliğine duyarlılık oluşturuyor - Sayfa 4

Projede emeği geçen öğrencilerine teşekkür eden Kılıç, "Projemizle gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmanın önemine değindik. Onlara bugünden bırakabileceğimiz en değerli mirasın yaşanabilir bir çevre ve dünya olacağına inanıyoruz." dedi.