BEYOĞLU

Sosyal Market 'Evde Kal' çağrısına uyan ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Beyoğlu Belediyesi, ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak evlerinden çıkmayan ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşları tespit ederek, Sosyal Market aracılığıyla evlerine temizlik ve gıda malzemelerinden oluşan yardım paketi götürüyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Sosyal Market 'Evde Kal' çağrısına uyan ihtiyaç sahiplerini unutmadı - Sayfa 1

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye bünyesinde kurulan Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi ile ilçenin dört bir yanında hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak evlerinden çıkmayan vatandaşları da ihmal etmiyor.

Sosyal Market 'Evde Kal' çağrısına uyan ihtiyaç sahiplerini unutmadı - Sayfa 2

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİNE YARDIM PAKETLERİ GÖTÜRÜLÜYOR

Beyoğlu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Market tarafından ilçede bulunan ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlar tespit edilerek evlerine; kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketi götürüyor. 

Sosyal Market 'Evde Kal' çağrısına uyan ihtiyaç sahiplerini unutmadı - Sayfa 3

Yapılan yardımlarla yalnız olmadıklarını hisseden vatandaşlar büyük mutluluk yaşıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da evlerinden çıkmayan vatandaşları telefonla tek tek arayarak destek oluyor.

Sosyal Market 'Evde Kal' çağrısına uyan ihtiyaç sahiplerini unutmadı - Sayfa 4

BEYOĞLU’NDA HİÇ KİMSE YALNIZ DEĞİLDİR

Başkan yıldız ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi belirterek, “Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabilmemiz için Sağlık Bakanlığımızın çağrılarına uymamız gerekiyor. Bunlardan en önemlisi ise 14 kural ve ‘Evde Kal’ çağrısı. Beyoğlu Belediyesi olarak ‘Evde Kal’ çağrısına uyan  özellikle 60 yaş üstü vatandaşlarımızı arayıp hal ve hatırlarını soruyoruz, bir ihtiyaçları var mı onu öğreniyoruz. Tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımızın evlerine Sosyal Marketimiz aracılığıyla temizlik ve gıda malzemeleri götürerek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Beyoğlu’nda hiç kimse yalnız değildir. Genciyle yaşlısıyla birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu süreci atlatacağımıza inanıyorum.