BEYLİKDÜZÜ

Canan Kaftancıoğlu ve Candan Erçetin Beylikdüzü'nde kadına şiddete konuştu

Çardak Altı Sohbetleri’nden Sahaf Söyleşileri’ne, konserlerden turnuva ve atölye çalışmalarına kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan 6. Barış ve Sevgi Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Canan Kaftancıoğlu ve Candan Erçetin Beylikdüzü'nde kadına şiddete konuştu - Sayfa 1

Beylikdüzü Belediyesi, 6. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda yer alan Çardak Buluşmalarının konukları bu kez sanatçı Candan Erçetin ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu. Erçetin ve Kaftancıoğlu, kadına şiddetin artmasına dikkat çekerek, bunun önlenmesi için kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini söylediler.

Canan Kaftancıoğlu ve Candan Erçetin Beylikdüzü'nde kadına şiddete konuştu - Sayfa 2

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise vatandaşların etkinliklerden çok memnun olduğunu ifade ederek, "Gelecek etkinlikleri de şimdiden düşünmeye başladık. Bugün çok özel bir gün. Çok özel konuklar ağırladık” diye konuştu.

Canan Kaftancıoğlu ve Candan Erçetin Beylikdüzü'nde kadına şiddete konuştu - Sayfa 3

“Cumhuriyetin Kuruluşu'nun felsefesinin yazıldığı Sivas Kongresi’nin 100. Yıl dönümü” diyerek bir hatırlatma yapan Başkan Çalık, "Bugün bu yıl dönümünü de kutladık. Spordan tarihe, kültürden sanata kadar burada birçok sanatçımızı ağırlıyoruz. Beylikdüzü fark yaratıyor. İddiamız bu. İstanbul'a nefes aldıracağız diye yola çıkmıştık. İstanbul'a da nefes aldırdığımızı düşünüyorum” dedi.

Canan Kaftancıoğlu ve Candan Erçetin Beylikdüzü'nde kadına şiddete konuştu - Sayfa 4

Çardak Altı Sohbetleri’nin ardından vatandaşlar konser etkinliğinde buluştu. Türkülerin