BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı!"İstanbul'da seferberlik başlatacağız"

23 Haziran seçimleri geride kaldı ve resmi olayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu, İBB'nin yeni başkanı oldu. Seyrantepe'deki CHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nden ayrıldıktan sonra konvoy eşliğinde Beylikdüzü'ne geçen İmamoğlu'nu binlerce kişi karşıladı. İşte Beylikdüzü'ndeki İmamoğlu sevgisini anlatan o fotoğraflar...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı!"İstanbul'da seferberlik başlatacağız" - Sayfa 1

Resmi olayan sonuçlara göre İstanbul Belediye Başkanlığı'nı Ekrem İmamoğlu kazandı. Gece saatlerinde Seyrantepe'deki CHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nden ayrıldıktan sonra konvoy eşliğinde Beylikdüzü'ne geçen İmamoğlu'nu burada binler karşıladı. Büyük sevgi gösterisinde bulunulan İmamoğlu yaptığı konuşmada "İstanbul'da seferberlik başlatacağız" dedi ve 'proje' eleştirilerine de cevap verdi.

Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı!"İstanbul'da seferberlik başlatacağız" - Sayfa 2

Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı'nda parti otobüsünden halka hitaben konuşma yapan İmamoğlu, sözlerine "Sevgi kazanacak demiştim. Ne mutlu bana ki sevgi kazandı. Ben yurdum insanını çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok. Yıkın bütün ön yargıları, yıkın. Zihninizdeki bütün ön yargıları yıkın. Hiç kimsenin yaşamı, biçimi, giyimi, kuşamı bizi ilgilendirmiyor. Herkesi kucaklamaya geldik." diyerek başladı. 

Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı!"İstanbul'da seferberlik başlatacağız" - Sayfa 3

İmamoğlu, inançlara saygı için, Mevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaş-ı Veli'yi hatırlatmak için geldiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Biz bu şehirde herkesin inancına saygı duyan, bu ülkenin, bu şehrin gelişmesi için aklı, bilimi tercih eden, yok Alevi'si, Sünni'si, herkesi kucaklamaya geldik. Bu şehirde azınlık diye bir kavram yok. Biz bu şehirde Rum'u, Ermeni'si, Süryani'si, Yahudi'si, herkesi kucaklaşacağız. Biz bu şehirde demokrasiyi, adaleti inşa edeceğiz. Biz bu güzel şehirde size söz veriyorum, geleceği inşa edeceğiz.

Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı!"İstanbul'da seferberlik başlatacağız" - Sayfa 4

 Maneviyatını bilen, maneviyatına, milli değerlerine her daim sahip çıkan, vatanın bölünmez bütünlüğünü her yerde savunan ama yanı sıra her yerde 'Tam bağımsız Türkiye' diyen, biz aynı zamanda gelecek için fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Biz size söz veriyoruz, ne sizi aldatacağız ne de aldanacağız."