BEYKOZ

Murat Aydın'dan 4 bin araçlık otoparkla trafik sorununa çözüm

AK Parti’nin Beykoz’da hayata geçirmeyi planladığı projelerin tanıtıldığı “Hayalinizdeki Beykoz Vizyon Sunumu” etkinliği Gümüşsuyu Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. AK Parti ve Milliyetçi Hareket partili seçmenlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Beykozlu kardeşlerimizin hayalleri artık bize emanettir” dedi.

Murat Aydın'dan 4 bin araçlık otoparkla trafik sorununa çözüm - Sayfa 1

“BEYKOZLU KARDEŞLERİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖKECEĞİZ”


Beykoz halkının da yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısına ‘Dombıra’ parçasıyla tanınan Arslanbek Sultanbekov ve ekibi de katıldı. Meşhur ‘Dombıra’ parçasının salonda yankılanmasıyla birlikte etkinliğe katılan partililer ellerindeki Türk bayraklarıyla müziğe eşlik etti, coşku dolu anlar yaşandı. Murat Aydın’ın konuşmasını yapmak üzere kürsüye yönelmesiyle birlikte salonda bulunanlar ayağa kalktı ve büyük bir coşkuyla “Seni başkan yapacağız” şeklinde tezahüratta bulundu. Beykoz’un daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için hayata geçirmeyi planladıkları 27 ayrı projeyi tek tek tanıtan Başkan Aydın, yapılacak çalışmalarla Beykoz’u İstanbul, Türkiye ve dünyada tanınır hale getireceklerini söyledi. Aydın, “İmar sorununun çözümüyle ilgili irade Cumhur İttifakı’nda mevcuttur, Beykozlu kardeşlerimizin hayalleri artık bize emanettir” dedi.

Murat Aydın'dan 4 bin araçlık otoparkla trafik sorununa çözüm - Sayfa 2

 “ÇÖZÜM İÇİN GEREKEN İRADE MİLLET İTTİFAKI’NDADIR”


Beykoz’un en önemli sorunlarından biri olan ‘imar’ konusu hakkında konuşan Başkan Aydın, “Beykoz denilince ilk gündeme getirilen konu imar ve mülkiyettir. 50 yıl öncesinde de aynı konu gündeme getiriliyordu. Mülkiyet meselesi Beykoz’umuzda yarım asrı aşan bir süredir problemdi. Şükürler olsun bu problemin çözümü ile ilgili başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarları çok büyük bir gayret gösterdiler. Parlamentoda bu konunun çözümü ile ilgili olarak anayasa değişikliği gündeme geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeniden yasal düzenlemeler yapıldı, kanunlar çıkarıldı. Beykoz’un yüzde 90’ını ilgilendiren bir konuda 17 bin 500 tapu son 5 yıl içerisinde vatandaşlara verildi. Beykozlular adına 69 yıllık sorunu çözüme kavuşturanlara teşekkür ediyorum. Artık mülkiyet meselesi ve imarla ilgili konuların ele alınması gerekiyor. Allah nasip ederse seçimden sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuyu arz edeceğiz. Yasal düzenleme olmadan Beykoz’un imar problemi çözülemez. İmar problemini yasa çıkarma yetkisine sahip olan partiler ancak çözebilir. Bu anlamda yetkisi olan Cumhur İttifakı’dır. Bu düzenleme yapılarak, Beykoz’daki hemşehrilerimizin kendi evlerini, kendi arsalarına yapabilmesi konusunda yeni çözümler sunulacak. Artık Beykoz’umuzda imar ile ilgili sorunlar yaşanmayacak. Allah nasip ederse hayata geçireceğimiz projelerle Beykoz çok daha iyi bir noktaya yürüyecek. Kimse arsasını evini satmasın istiyoruz. Bugün size sunacağımız 27 farklı projenin hayata geçmesiyle birlikte, Beykozlu Beykoz’da kalacak” dedi.

Murat Aydın'dan 4 bin araçlık otoparkla trafik sorununa çözüm - Sayfa 3

4 BİN ARAÇLIK YENİ OTOPARKLA TRAFİĞE ÇÖZÜM


Murat Aydın, imar meselesinin yanı sıra Beykoz’da hayata geçirmeyi planladıkları diğer projelerden de kısa kısa bahsetti: “Ulaşım ile ilgili konuda raylı sistem, deniz yolları ve tünel projeleri var. Bir diğer husus otopark meselesidir. Beykoz’da trafiği ulaşımı rahatlatabilmek için otopark ile ilgili yatırımlar yapılması gerekiyor. 4 bin araçlık bir otopark yapacağız. Otoparklarla trafiği rahatlatmaya çalışacağız.

Murat Aydın'dan 4 bin araçlık otoparkla trafik sorununa çözüm - Sayfa 4

AKDEM PROJESİ BEYKOZ’A GELİYOR


Beykoz’un çözüm bekleyen sorunlarından biri de hastane meselesidir. Tam teşekkül ve kapasiteyle çalışacak olan bir hastane yapacağız. Bağımlılıkla mücadele meselesi var. Bu anlamda kamudaki diğer kurumlarla iş birliği yapacağız. Sokak hayvanları ile ilgili problemler var, onunla da ilgileneceğiz. Beykoz’da asıl amacımız insanlarımızın mutluluğuna katı vermektir. Mutluluğu daha da artırmak için Aile Kadın Destekleme Merkezini kuracağız. Aile, kadın eğitim ve engelliler koordinasyon merkezi Beyoz’umuza kazandırılacak, aynı birim içinde muhtaçlara evde bakım birimi, ağız ve diş sağlığı bakımı gibi hizmetler de verilecek. Ailemizdeki dezavantajlı bireylerin mutluluğunu artırmak için AKDEM’i Beykoz’da hayata geçireceğiz.