BEŞİKTAŞ

Rıza Akpolat maske takarak minik savaşçılara destek verdi

Beşiktaş Belediyesi ve LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yürüyüşü düzenledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte maske takarak minik savaşçılara destek verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Rıza Akpolat maske takarak minik savaşçılara destek verdi - Sayfa 1

Levent Çarşı’da toplanan çok sayıda STK ve LÖSEV gönüllüsü maskelerini takarak yürüyüşe katıldı. Esnaf ve vatandaşlar da lösemili çocuklara destek için maske taktı. LÖSEV Parkı’na kadar coşkuyla, marşlar söyleyerek yürüyen kalabalığı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat karşıladı.

Rıza Akpolat maske takarak minik savaşçılara destek verdi - Sayfa 2

LÖSEV Park'ında düzenlenen törende konuşan Başkan Akpolat, özel günlerde LÖSEV’den alışveriş yaparak destek verdiklerini belirtti ve konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bu güzel alanda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel alanın ismini belediye meclisimizin aldığı kararla LÖSEV Park’ı olarak güncelledik. Burayı sizlere daha iyi hizmet verecek hale getireceğiz. Göreve geldiğimiz an itibariyle LÖSEV ile birlikte ortak çalışmalar yaparak farkındalıklar yaratıyoruz. Annelerimizin buradaki emeklerini çok önemsiyoruz. İyi ki varsınız ve bizler sizlerle birlikteyiz. Burayla ilgili bir şey yapılacaksa özel günlerde mutlaka LÖSEV çikolatamızı hediye ediyoruz. Hem personelimize hem gittiğimiz yerlerde bunu ifade ediyoruz. Buradaki tüm komşularımızın da bu konuda hassasiyetle davranacaklarını düşünüyorum. Bunları hayata geçirmek bizlerin görevi olacak” dedi.

Rıza Akpolat maske takarak minik savaşçılara destek verdi - Sayfa 3

Törenin ardından sevilen şarkıcı Gökçe parçalarını lösemili çocuklar için seslendirdi. Konserde doyasıya eğlenen minik savaşçılar şarkılara eşlik ederek unutulmayacak bir gün yaşadı.