BEŞİKTAŞ

Beşiktaş’ın sokaklarında kedi ve köpek çıkabilir farkındalığı!

Beşiktaş Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam alanlarına saygı duymak ve bu konuda insanların farkındalık duygusunu artırmak için Beşiktaş’ın sokak ve caddelerine “Kedi & Köpek Çıkabilir” tabelası astı. Hem sürücülerin hem de yayaların oldukça beğenisini kazanan bu uygulama Beşiktaş’ın 42 farklı noktasında yer alacak.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beşiktaş’ın sokaklarında kedi ve köpek çıkabilir farkındalığı! - Sayfa 1

Sokak hayvanlarımız ve can dostlarımız için yaptığı çalışmalara devam eden Beşiktaş Belediyesi, Başkan Rıza Akpolat’ın talimatıyla yeni bir uygulamaya daha imza attı. Beşiktaş İletişim Ofisi BİO’nun koordinasyonunda, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü iş birliğiyle anlamlı bir çalışma yapıldı.

Beşiktaş’ın sokaklarında kedi ve köpek çıkabilir farkındalığı! - Sayfa 2

Yayaların ve araçların hayvanların yaşam alanlarına saygı duyması ve bu konuda hassasiyet duygularını artırmak amacıyla Beşiktaş’ın sokaklarına “Kedi & Köpek Çıkabilir” yazılı ve görselli tabelalar asıldı.

Beşiktaş’ın sokaklarında kedi ve köpek çıkabilir farkındalığı! - Sayfa 3

İlçenin kritik noktalarına şu ana kadar 26 tabela yerleştirilirdi. Sokak hayvanlarına karşı farkındalık yaratmak için yapılan çalışma kapsamında monte etme işlemi sona erdiğinde, Beşiktaş’ta 42 farklı nokta, kedi ve köpek çıkabilir tabelaları ile donatılmış olacak.