BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Hayır Kapısı'ndan hayırlı hamle!

Bugüne kadar on binlerce aileye yardım eden Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel’i ilçedeki iş insanları ile kahvaltıda bir araya getirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bayrampaşa Hayır Kapısı'ndan hayırlı hamle! - Sayfa 1

Hayır Kapısı’nın yardımlarının anlatıldığı programda, desteklerinden dolayı iş insanlarına teşekkür eden Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner iş insanlarının sürece daha fazla katkı sunmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Bayrampaşa Hayır Kapısı'ndan hayırlı hamle! - Sayfa 2

Bayrampaşa’nın en hayırlı kapısı olan ‘Hayır Kapısı’ yakın zaman önce Bayrampaşa’ya atanan Kaymakam Dr. Soner Şenel’i ilçedeki iş insanları ile kahvaltıda bir araya getirdi. Belediye hizmet binasındaki Hayır Kapısı’nda düzenlenen programda, Hayır Kapısı’nın bugüne kadar yaptığı tüm yardımlar bir bir anlatıldı. Desteklerinden dolayı iş insanlarına teşekkür eden Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner, iş insanlarının sürece daha fazla katkı sunmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Bayrampaşa Hayır Kapısı'ndan hayırlı hamle! - Sayfa 3

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile eşi ve Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, STK temsilcileri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda davetli iş insanı katıldı.

Bayrampaşa Hayır Kapısı'ndan hayırlı hamle! - Sayfa 4

KAYMAKAM ŞENEL: ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILIYOR
İçeriği hayır dolu bir programa katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakam Şenel, “Hayır Kapısı eliyle ilçemizde çok güzel işler yapılıyor. Buna bizzat şahit oldum. İhtiyaç sahiplerine el uzatılması ve bu hassasiyetin var olması oldukça anlamlı. Kaymakamlık olarak Hayır Kapısı’nın faaliyetlerine imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ben buradan herkesi Hayır Kapısı’na destek olmaya davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.