BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Belediyesi'nden eğitime bir destek daha

Eğitime desteğini kesintisiz olarak sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, Halide Canayakın Anaokulu’nu düzenlenen törenle hizmete sundu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bayrampaşa Belediyesi'nden eğitime bir destek daha - Sayfa 1

Açılış töreninde konuşan Başkan Aydıner, “Minik yavrularımızın eğitimine destek olmak amacıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz okulumuz ilçemiz için hayırlı olsun.” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi'nden eğitime bir destek daha - Sayfa 2

Bayrampaşa Belediyesi, yapımını İstanbul Valiliği ile birlikte tamamladığı Hacı Halide Canayakın Anaokulu’nu protokolle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ederek, Yıldırım Mahallesi Emel Sokak’ta törenle hizmete sundu. Açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina, Belediye Başkan Yardımcıları ile minik öğrenciler ve velileri katıldı.

Bayrampaşa Belediyesi'nden eğitime bir destek daha - Sayfa 3

“BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA TUTTUK”
Törende konuşan Başkan Aydıner, “Biz söz verdiğimiz ne varsa onları bir bir yapmanın gayreti içindeyiz. Sözlerimizden bir de Halide Canayakın Anaokulu’nu hizmete sunmaktı. Allah’a şükür bugün bir sözümüzü daha tutarak, okulumuzu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Küçük çocuklarımız, burada büyük bir güven, ilgi ve sevgiyle yetişecekler. Okulumuzun ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi'nden eğitime bir destek daha - Sayfa 4

Konuşmaların ardından Başkan Aydıner, ilçe protokolü ile  birlikte sınıfları ziyaret ederek ara tatil öncesi minik öğrencilerin son  ders heyecanına ortak oldu.