BAŞAKŞEHİR

Ekrem İmamoğlu Başakşehir'de vatandaşların dertlerini dinledi

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, seçim gezilerine devam ediyor. Başakşehir'de güne başlayan İmamoğlu, her vatandaşın derdini dinledi.

Ekrem İmamoğlu Başakşehir'de vatandaşların dertlerini dinledi - Sayfa 1

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, seçim turuna ''gün doğmadan'' başladı. İkitelli Metro İstasyonu önünde işe giden vatandaşlarla buluşan İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu Başakşehir'de vatandaşların dertlerini dinledi - Sayfa 2

Başakşehir’de işçi-esnaf-iş insanı ve evhanımı çok sayıda vatandaşımızla dertleşen Ekrem İmmaoğlu, ''İstanbul’da dert çok ama çözüm var. Yeter ki öncelik vatandaşta olsun'' dedi.

Ekrem İmamoğlu Başakşehir'de vatandaşların dertlerini dinledi - Sayfa 3

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, seçim turunu bu kez sabah 06.00'da başlattı. Gün doğmadan yollara düşen İmamoğlu'na, Başakşehir Belediye Başkan adayı Abdülhadi Akguman da eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu Başakşehir'de vatandaşların dertlerini dinledi - Sayfa 4

İkitelli'deki Deparko Sitesi'nde gece vardiyasındaki işçilerle buluşan İmamoğlu, onlarla birlikte kahvaltı yaptı. İstanbul'un her anını yaşamak için günün bu saatini seçtiğini belirten İmamoğlu, ''Hayalimde, uyumadan İstanbul'a hizmet etmek var. İşçilerle konuşup, hikayelerini dinlemek istedim. Bu, rakibimizin anlayacağı bir süreç değil'' diyerek Binali Yıldırım'a ''günün ilk göndermesini'' yaptı. Enerjisini vatandaşlardan aldığını ifade eden İmamoğlu, ''Güneşin doğuşunu hep beraber izleyeceğiz'' dedi.