BAĞCILAR

Bilge Kadınlar Sevgi Evleri'nde kalan çocukları misafir etti

Sevgi Evleri'nde kalan 25 çocuk, Bağcılar Belediyesi Bilge Kadınlar Platformu tarafından düzenlenen programda doyasıya eğlendi. Renkli etkinliklerin gerçekleştiği gecede minikler için “Kitapla Buluşma Yaşamla Tanışma” Kulübü çocukları mini bir konser verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bilge Kadınlar Sevgi Evleri'nde kalan çocukları misafir etti - Sayfa 1


Bağcılar Belediyesi tarafından kitap okuma, tahlili ve analizi çalışması amacıyla hayata geçirilen “Bilge Kadın Platformu” üyeleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle özel bir etkinliğe imza attı.

Bilge Kadınlar Sevgi Evleri'nde kalan çocukları misafir etti - Sayfa 2


Bu kapsamda Sevgi Evleri’nde kalan 25 çocuk, Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde ağırlandı. ‘Bilge Kadın’ların kendi evlerinde yaptığı yemek ve tatlılar minik misafirlere ikram edildi. İlerleyen saatlerinde çocuklar için renkli bir program düzenlendi.

Bilge Kadınlar Sevgi Evleri'nde kalan çocukları misafir etti - Sayfa 3

Önce masal dinleyen çocuklar, yüz boyama, balon şişirme ve Hacivat-Karagöz gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. “Kitapla Buluşma Yaşamla Tanışma” Kulübü üyesi çocuklar da Sevgi Evleri çocukları için şarkılar söyledi.

Bilge Kadınlar Sevgi Evleri'nde kalan çocukları misafir etti - Sayfa 4

Bilge Kadınlar, sosyal hizmetler ve sevgi evleriyle kardeş oldular

Programda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin, “Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki Bilge Kadın Platformu, eğitim faaliyetlerini gerçekleştirirken ev ve özel hayatında da özellikle beylere ve çocuklara aşılıyorlardır” dedi.