BAĞCILAR

Bağcılar Belediyesi'nden görülmemiş hizmet

Bağcılar Belediyesi, yaptığı hizmetler ile vatandaşların gönüllerini fethetmeyi sürdürüyor.

Bağcılar Belediyesi'nden görülmemiş hizmet - Sayfa 1

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Değerlerimiz Büyüklerimiz” etkinliğinde bir araya geldiği yaşlılarla Bağcılar’ın dününü bugününü konuştu. Programda çalışmalarından dolayı Çağırıcı’ya teşekkür eden bir yaşlı yakını, “Babam 83 yaşında. Bugüne kadar böyle bir hizmet görmedim diyor. Ben de görmedim. Allah sizden razı olsun” dedi.

Bağcılar Belediyesi'nden görülmemiş hizmet - Sayfa 2


Bağcılar’da yaşayan yaşlılar, “Değerlerimiz Büyüklerimiz” programı kapsamında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın misafiri oldu. Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmaya yaşlılardan kimi eşi kimi çocuğuyla katıldı.  

Bağcılar Belediyesi'nden görülmemiş hizmet - Sayfa 3

“Türkiye zarar görürse dünya Müslümanları zarar görür”

“Bağcıların nereden nereye geldiğini bilen ve buna en iyi şahitlik eden sizlersiniz” diyerek sözlerine başlayan Çağırıcı şöyle konuştu: “Bağcılar çocuğuyum. 42 yıllık komşunuzum. Biz Bağcılar’da hep aynı heyecanla çalıştık. Sanki yeni belediyeyi kazanıyormuş gibi heyecanımız hiç eksilmedi. Bize her şey eski Bağcılar’ı değil gelişen Bağcılar’ı hatırlatıyor. Olmaz denenler oldu burada. Bugün Bağcılar bütün kurumlarıyla birlikte geliştiyse hep belediyenin desteğiyle oldu. Biz hizmet ettik siz bize destek verdiniz. Yalnız bu süreç farklı. Herkesin hedefi Recep Tayyip Erdoğan. 31 Mart seçimleri çok önemli. Bu nimetlerin şükrünü yerine getirirsek Rabbim yeni nimetler verir. Eğer Türkiye tökezlerse dünya mazlumları tökezler, Türkiye zarar görürse dünya Müslümanları zarar görür. Çünkü onların Türkiye’den başka büyükleri, Recep Tayyip Erdoğan’dan başka liderleri yok. O açıdan gayretlerinizi ve dualarınızı bekliyoruz”

Bağcılar Belediyesi'nden görülmemiş hizmet - Sayfa 4


Konuşmanın ardından söz alan katılımcılar, istek, şikayet ve düşüncelerini iletti. Bir kadın davetli, “Babam 83 yaşında. Bugüne kadar böyle bir hizmet görmedim diyor. Ben de görmedim. Allah sizden razı olsun” diyerek Çağırıcı’ya teşekkür etti.