AVCILAR

Türkiye'nin tek engelli belediye başkanından vatandaşlara davet!

Geçirdiği kaza sonucu iki kolunu kaybeden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli bugün sabah saatlerinde bir grup sporcu ile sahilde yüzdü. Başkan Hançerli vatandaşlara bir de davette bulundu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Türkiye'nin tek engelli belediye başkanından vatandaşlara davet! - Sayfa 1

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli hafta sonuna hızlı başladı. Bir grup sporcu ile yüzen Başkan Hançerli herkesi spor yapmaya çağırdı.

Türkiye'nin tek engelli belediye başkanından vatandaşlara davet! - Sayfa 2

Kent yaşamının stresinden kurtarılması amacıyla Avcılar sahilinde hafta sonları yürüyüşler düzenleyen, halkın bu alanlardan daha fazla yararlanması için çaba harcadıklarını belirten Türkiye'nin tek engelli belediye başkanı, Hançerli, bu sabah bir grup sporcu ile yüzdü.

Türkiye'nin tek engelli belediye başkanından vatandaşlara davet! - Sayfa 3

Avcılar sahilinde yüzen Hançerli, kent yaşamında insanların bütün gün hareketsiz kaldığını, trafikte stres içerisinde kaldıklarını belirtirken, herkesi spor yapmaya çağırdıklarını söyledi

Türkiye'nin tek engelli belediye başkanından vatandaşlara davet! - Sayfa 4

 Hançerli, yüzme konusundaki bir soru üzerine, "Biz baraj yakınındaki bir köyde doğduk. Denizi görmeyince dereyi, baraj gölünü deniz olarak değerlendiriyorsunuz. Biz de 3-4 yaşından bu yana yüzmeye çalışıyoruz" dedi.