ATAŞEHİR

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu turneye çıktı

Kurulduğu günden itibaren yetişkinler ve çocuklar için sahnelediği oyunlarla beğeni toplayan Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu turneye çıktı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu turneye çıktı - Sayfa 1

Bugüne kadar yetişkinler için Naaş-ı Muhteremler, Otobüs, Özgürlük Oyunu, Sus-Anlar, Mazi Kalbimde Kahkaha, Devekuşu Kabare, Aziz Nesin Vapuru, 8 Kadın isimli oyunları sahneleyen topluluk, çocuklar için de Kaba Korsan ve Hazine Adası ile Çikolatalar Ülkesi adlı oyunları sahneye koydu.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu turneye çıktı - Sayfa 2


Önce Büyükçekmece, Esenyurt ve Sarıyer’de sahne alan topluluk, "Aziz Nesin Vapuru" ile "Kaba Korsan ve Hazine Adası" adlı oyunlarla Kırşehir’de de tiyatroseverlerle buluştu.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu turneye çıktı - Sayfa 3


İnsanların türlü türlü hallerine ışık tutan usta yazar Aziz Nesin’in öykülerinden A. Ercan Tulunay tarafından uyarlanıp yönetilerek sahneye koyulan “Aziz Nesin Vapuru” ile A. Ercan Tulunay’ın yazdığı “Kaba Korsan ve Hazine Adası”, Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu turneye çıktı - Sayfa 4


Kırşehir’de sahnelenen “Aziz Nesin Vapuru”nu Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de seyretti. Topluluğun sahneye koyduğu iki oyunu toplam bin 500 Kırşehirli tiyatrosever izledi.