ARNAVUTKÖY

Arnavutköylüler sağlık için yürüyor

“Yürüyebildiğin Kadar Yürü” sloganıyla başlatılan kampanya, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyaya katılan vatandaşlar, Vadipark’ta kayıt yaptırdıktan sonra manyetik bileklikleri ile yürüyüşe başlayabiliyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Arnavutköylüler sağlık için yürüyor - Sayfa 1

Kampanaya dâhilinde her gün sabah 08.00-11.00, akşam ise 16.00-19.00 saatlerinde yürüyüş düzenleniyor. Katılımcılara yürüyüşe başlarken manyetik bileklik veriliyor. Kampanaya dâhilinde her gün sabah 08.00-11.00, akşam ise 16.00-19.00 saatlerinde yürüyüş düzenleniyor. 

Arnavutköylüler sağlık için yürüyor - Sayfa 2

Katılımcılara yürüyüşe başlarken manyetik bileklik veriliyor. Manyetik bileklikler, kimlik karşılığında vatandaşlara zimmetleniyor ve sadece belirlenen alanda yürüyüşünü gerçekleştirebiliyorlar. Yürüyüş alanında ilerledikçe manyetik bileklik ile alana yerleştirilen mesafe ölçer cihazlar haberleşmiş oluyor.

Arnavutköylüler sağlık için yürüyor - Sayfa 3

İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi 6. sınıf öğrencilerinin projeye destek vermek için etkinliğe katıldığını söyleyen Proje Koordinatörü Emin Gül: “Belediyemizin düzenlediği sağlıklı yürüyüş projesi kapsamında yaptığımız bu organizasyonda vatandaşlarımızın katılımları oluyor. Vatandaşlarımıza adım sayar bileklikler dağıtıyoruz. Kayıtlarını yapıyoruz. 31 Aralık’a kadar etkinlik devam edecek” diye konuştu.