ARNAVUTKÖY

Arnavutköy Belediyesi’nin yeni nesil hizmet anlayışı iş başında

Arnavutköy Belediyesi’nin yeni nesil hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyete geçirdiği Kentli Servisi, vatandaşların belediye içerisindeki işlerini kolaylaştırarak birçok işlemini gerçekleştiriyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Arnavutköy Belediyesi’nin yeni nesil hizmet anlayışı iş başında - Sayfa 1

Vatandaşa maksimum memnuniyet sunmayı hedefleyen Arnavutköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Kentli Servisi, belediyeye gelen vatandaşları karşılayarak, her türlü işlemini güler yüzle ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin yeni nesil hizmet anlayışı iş başında - Sayfa 2

Kentli Servisi’ne gelen vatandaşlar klasik belediyeciliğin dışında ve üstünde bir hizmet ile karşılanıyor. Hizmetin tek noktada toplanarak vatandaşın karşılandığı serviste, yapılan işlemleri vatandaşın da takip edebileceği, ödemeler için şık ve nezih bir ortam hazırlanıyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin yeni nesil hizmet anlayışı iş başında - Sayfa 3

Arnavutköy Belediyesi Kentli Servisi, belediyenin vatandaş ile sıcak ve profesyonel bir ilişki kurmasını sağlıyor, aynı zamanda yepyeni bir vizyon kazandırıyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin yeni nesil hizmet anlayışı iş başında - Sayfa 4

Konum itibarıyla vatandaş ile belediye arasına yerleşen Kentli Servisi’nde; Mükellef Sicil Açma, Bilgilendirme ve Güncelleme, Numarataj Sorgulama, Vatandaş Dilekçelerinin İşleme Alınması, İmar Durumu Bilgilendirme, Resmi Adres Yazısı Verme, Organizasyon Kayıtları, Danışma, Kanal Ruhsat Yeni Başvuru, Tadilat ve Güncelleme gibi birçok işlem yapılıyor.