Fatih Altaylı yazdı: Servise her yer park

İstanbul'un en önemli caddelerinde 'yasak tabelalarına' rağmen çift yönlü park eden servis araçları tehlikeye davetiye çıkarmaya devam ederken Habertürk yazarı Fatih Altaylı da konuyu köşesine taşıdı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İstanbul'un önemli caddelerindeki yol boyu park eden servisler için polisin kılını kıpırdatmadığını iddia etti. Bu durumu 'servis otoparkı terörü' şeklinde değerlendiren Altaylı, servis araçları için hiçbir işlem yapılmadığını söyledi. Altaylı şu ifadeleri kullandı:

Sanki o servis araçları yolun parçası gibi. Polisler görmüyor bile.Çünkü görseler ya çekerler ya ceza yazarlar. Bakın oraya siz veya ben sıradan vatandaşlar olarak otomobilimizi değil bütün gün, bir saat park edelim ne oluyor görelim Ya ceza ya çekme. Muhtemelen ikisi birden.Ama servis aracı ise tık yok.

Servise her yer park

Dün Habertürk’te şahane bir haber vardı. Benim de aylardır, yıllardır söz ettiğim bir durumun haberi. İstanbul caddelerindeki “Servis otoparkı terörü”. İstanbul’un göbeğindeki en önemli caddelerde, en önemli arterlerde yıllardır süren bir servis aracı rezaleti var. Zaten yetersiz olan bu caddelerde sağlı sollu servis araçları gün boyu park ediyor.

Ve trafik polislerinin kılı bile kıpırdamıyor. Sanki o servis araçları yolun parçası gibi. Polisler görmüyor bile.Çünkü görseler ya çekerler ya ceza yazarlar. Bakın oraya siz veya ben sıradan vatandaşlar olarak otomobilimizi değil bütün gün, bir saat park edelim ne oluyor görelim Ya ceza ya çekme. Muhtemelen ikisi birden.

Ama servis aracı ise tık yok. Gün boyu duruyor koca koca otobüsler, minibüsler. Haliyle de vatandaşın ağzı torba değil ki büzesin. İthamın, söylentinin bini bir para.E, haksız da değiller yani.