ADALAR

Adalar Belediyesi kaçak yapılaşma ile mücadele ediyor

Adalarda yaşanan kazalar, aşırı yoğunluk, görüntü kirliliği ve ulaşımın zorlaşması gibi sebeplerle halkın şikayetçi olduğu konuların başlarında gelen sahil ve çarşı bölgelerinde bisiklet, akülü araç, forklift vb. araçların oluşturduğu olumsuzlukları önlemek amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Adalar Belediyesi kaçak yapılaşma ile mücadele ediyor - Sayfa 1

Bisiklet ve akülü araç kullanımının olumsuzluklara yol açtığı Büyükada sahil ve çarşı giriş - çıkışlarına, Zabıta ekiplerimizde uyarıcı boyalar sürülerek levhalar yerleştiriliyor. Öte yandan esnaf işgallerine karşı da sınır çizgileri Zabıta Ekiplerimizce belirlendi. 

Adalar Belediyesi kaçak yapılaşma ile mücadele ediyor - Sayfa 2

ADALAR’DA KAÇAK YAPILAŞMAYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

 İstanbul’un incisi Adalarımızda uzun yıllardır süren kaçak yapılaşmayla mücadeleye devam ediliyor. 

Adalar Belediyesi kaçak yapılaşma ile mücadele ediyor - Sayfa 3

Tamamı sit alanı olan Adalarımızda kaçak yapılar gerek tarihi, doğal dokuyu bozduğu, gerekse de içinde yaşayan insanların can-mal emniyetini ve şehir hayatını tehdit ettiği için yıkılmaktadır.

Adalar Belediyesi kaçak yapılaşma ile mücadele ediyor - Sayfa 4

Büyükada Nizam Mahallesi, Bahçelievler Sokak 65 ada 1 Parsel 14-16 arası kapı numarasında bulunan kaçak yapı, Gülistan Caddesi 248 Ada 7 Parsel 61 numarada bulunan kaçak yapı ve Nakibey Sokak 177 Ada 11 Parselde bulunan kaçak yapının yıkım işlemleri tamamlandı.