TUZLA

Tuzla Belediye Başkanı'na gösterilen tepkinin nedeni

Bundan önceki yerel seçimlerde olağanüstü vaatlerde bulunup vatandaştan oy isteyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmeyerek kandırdığı Tuzlalı seçmenin bir kez daha kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Tuzla Belediye Başkanı'na gösterilen tepkinin nedeni

Hemen hemen her seçim döneminde uçuk kaçık vaatlerle seçmenden oy isteyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, bu vaadlerin çoğunu yerine getirmeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşatmasana rağmen yeniden Tuzlalı seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Geçtiğimiz dönemde, Tuzla'ya Galata Köprüsü ile devasa bir seyir kulesi yaptıracağına dair seçmene söz vererek başkanlık koltuğuna oturan Yazıcı, bu sözlerini yerine getirmeyerek bölge insanının tepkisine neden olmuştu.

Yeniden aday gösterildikten sonra önceki seçimlerde hazırlattığı tanıtım videolarını tekrar gündeme getiren Başkan Yazıcı, yıllardır görevde olmasına rağmen Viaport Marina projesi dışında hiç bir projeyi hayata geçirmediği için AK Parti'ye gönül veren Tuzla halkının büyük tepkisi ile karşı karşıya.

Bu tepkinin sandığa yansıyacağının kaçınılmaz olduğunu dile getiren AK Partililer yıllardır kendilerinin idaresinde bulunan Tuzla yönetiminin el değiştirmesinden dolayı kaygılı.  

Şadi Yazıcı'nın seçmeni kandırdığı vaatlerle dolu o videoyu izlemek için linki tıklayın...

https://www.youtube.com/watch?v=ZFdSWKgWJkQ

Yorumlar 1 yorum