İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan ortalığı karıştıracak CNN Türk iddiası!

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, YSK'nın açıkladığı gerekçeli karar için "gerekçesiz karar" derken; Ahmet Hakan'ın programına katıldığında yayını çeken 4 kameramanın işten kovulduğu iddiasını ortaya attı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan ortalığı karıştıracak CNN Türk iddiası!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, YSK'nın önceki gün kamuoyu ile paylaştığı gerekçeli karara tepki gösterdi. İmamoğlu, YSK'nın kararı için "gerekçesiz karar" nitelemesinde bulundu.

İşte Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından bazı satır başları:

"Rapora halkımız, vicdanlar, içinde hukukun kırıntısı olan herkes tarafından kocaman bir sıfır. Tabi beklentilerimizi büyütmüş değildir. Bir avuç insandan, bir avuç insanın katlettiği demokrasi sürecimizden edindiğimiz tecrübe gereği kendilerinden ekstra fayda beklemiyordum. Şaşkınlık yaratmadı. Toplumun hiçbir kesiminde şaşkınlık yaratmadı. 

Çok oy çaldılar diyorlardı. Çetelelerde eksik olduğu bahsedilen 108 sandık ile, 754 sandıktan da bahsediliyor ya kamu görevlisi olmayan… O insanların böyle bir suçunun olmadığını düşünüyorum. 108 sandıktan sadece 9'u 754 sandık içinde. Bunu iyi anlayalım. 754 sandık seçimin iptal sebebiydi. 108 sandığın kalanında kamu görevlisi var sadece. Büyük oyun dedikleri, sayım cetvelinin boş olduğu 18 sandığın sonucunda Yıldırım önde. Kime oy çıkmış belli. Bence bunların skeçleri yazılacak.

CNN Türk o kameramanları kovdu mu?

CNN Türk'teki programda, programı çeken 4 kameramanın işine son verildiğini duydum. İnşallah doğru değildir. Duyumum bu. Tespit olarak söylemiyorum. Dua ediyorum ki inşallah böyle bir şey yapmamışlardır. CNN Türk açıklama yapmalı. Beni çeken kameramanın ne suçu var? Bugün duydum ve çok üzüldüm. Bunu mutlaka aydınlatmaları lazım…"

Yorumlar 1 yorum