İSTANBUL

CHP'li Ekrem İmamoğlu İstanbul'a hazır olduğunu açıkladı!

İstanbul Belediye Başkan adaylığı konusunda renk vermeyen İmamoğlu, CHP'li Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. İstanbul'a hazır olduklarını vurgulayan Ekrem İmamoğlu'na diğer belediye başkanları da destek verdi

CHP'li Ekrem İmamoğlu İstanbul'a hazır olduğunu açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin İstanbul’daki 13 ilçe belediye başkanıyla bir araya geldi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.
Toplantı öncesinde kısa bilgi aktaran Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Rutin toplanan belediye başkanlarıyız. Çok defalar toplanıyoruz, bazen ayda bir bazen de bunu sıklaştırabiliyoruz. Dolayısıyla şu anda gündemde sohbetimiz var. Tabi bu sohbette hem ilçelerimizi hem de İstanbul’u konuşacağız” dedi.

Yorumlar