BEYOĞLU

Ahmet Misbah Başkan'dan Reis beni başkan yap bakışı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti'de üç döneme takılılıyor. Uzun zamandan beri Mevlüt Uysal'ın koltuğuna göz diken Demircan, o olmazsa, bir ilçede, yeniden başkanlık koltuğuna oturmak istiyor.

Ahmet Misbah Başkan'dan Reis beni başkan yap bakışı!

Bir koltuk daha istiyor Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan... Büyükşehir'e oynadı uzun süre... Mevlüt Uysal'ın oturduğu koltuğa en yakın isim olarak kendisini gördü. Olmadı, Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Topbaş'tan boşalan koltuğa Mevlüt Uysal'ı atayınca... Misbah Başkan büyük bir hayal kırıklığı yaşadıysa da... kendini çabuk toparladı.

Çünkü, hedefinde yine başkan olmak var; İstanbul olmadıysa, Sarıyer olsun istiyor. Beyoğlu elden gidince, her hangi bir ilçeye razı oldu ya da... 

Şansı yaver gider mi bilinmiyor, listelerde adı geçiyor. O da boş durmuyor tabi, kulis yapıyor sürekli... Beyoğlu Akademisi ise en büyük kozu. Numan Kurtulmuş başka olmak üzere bir çok AK Partili ismi ağırladı ve destek istedi. Sonuç alacağına da kesin inanıyor. O inanıyor ama, Tayyip Erdoğan ona inanıyor mu hep birlikte göreceğiz. 

Yorumlar