Üsküdar'da budama çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Üsküdarlı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 15 Kasım tarihi itibari ile Üsküdar'da budama çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün gerekli kontrollerinin ardından yapılan park ve bahçelerdeki budama çalışmaları ekiplerce büyük bir dikkatle devam ediyor.

Talep oluşturmak isteyen tüm vatandaşlar Üsküdar Belediyesi Süper Hizmet hattını (444 0 875) arayıp Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlanarak budama yapılmasını istediği noktayı iletip, talep oluşturabilmektedir. Talepler alındıktan sonra uzman ekipler belirtilen noktaya giderek, budama işlemlerine uygunluğunu kontrol etmektedir. Uygun görülmesi halinde en kısa sürede müdahale sağlanmaktadır.

Budama çalışmalarının başlamasıyla birlikte vatandaşlardan yoğun bir şekilde bazı noktalardaki ağaçların kesilmesi için de talep gelmekte ancak belediye ekipleri tarafından ağaç kesme işlemi kesinlikle gerçekleştirilmemektedir. 15 Kasım’da başlayan budama çalışmaları 15 Mart 2020 tarihine kadar tüm hızıyla devam edecek.