Sultanbeyli’de minibüsler ve emniyet araçları dezenfekte edildi

Koronavirüs pandemisinin önlenmesi için Sultanbeyli’de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki minibüs hatları ve Emniyet Müdürlüğüne ait araçlar da dezenfekte edildi.

Sultanbeyli Belediyesi dezenfekte işlemlerine aralıksız devam ediyor. Okullar, camiler, spor salonları, kültür merkezleri, cemevleri, PTT şubeleri, parklar, meydanlar gibi toplu kullanım alanları dezenfekte edildi. Diğer taraftan belediye ekipleri bugün de şehir içi ulaşımda büyük paya sahip olan minibüs hatlarını dezenfekte ederek halkın kullanımına sundu. İlçe Emniyet Müdürlüğünün ekip arabalarında da dezenfekte çalışması yapıldı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin birçok yerinde dezenfekte çalışması yapıldığını ifade ederek, “Toplu kullanım alanlarını dezenfekte etmeye devam ediyoruz. Bugün minibüs hatlarında ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekip araçlarını da dezenfekte ettik. Bu süreçte tedbirlerimizi en üst seviye çıkardık. Halkımızdan da zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz. Devletimizin aldığı tedbirleri millet olarak uygulayarak bu süreci bir an önce atlatmalıyız.” dedi.