Sarıyer Belediyesi sağlık çalışanlarına kucak açtı

Sarıyer Belediyesi büyük bir fedakârlıkla çalışan ve evlerine virüs taşıma endişesi içinde olan sağlık çalışanlarına belediyenin Kilyos Sosyal Tesisleri ve Bahçeköy Kız Konuk Evi’nin kapılarını açtı.

Dünyayı etkisine alarak Türkiye'ye ulaşan koronavirüs salgınına karşı en büyük mücadeleyi veren meslek kuruluşları arasında yer alan sağlık görevlilerine Sarıyer Belediyesi kucak açtı.

Bugüne kadar binlerce kişiyi ağırlayan sosyal tesis şimdi de salgınla mücadele boyunca sağlık çalışanlarının hizmetinde olacak. Sağlık çalışanlarının kalacakları odalar onlar gelmeden önce dezenfekte edilerek yeniden dizayn edildi.

Civar hastanelerde çalışan ve belediye personellerini ağırlayacak olan sosyal tesis Acıbadem Hastanesinden 32, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden 35 ve belediye bünyesinde çalışan sağlık personeli ile sivil savunma ekibinden de 26 kişiyi misafir edecek.

Toplamda 64 kişiye kapılarını açan sosyal tesise ihtiyaç halinde Bahçeköy’de bulunan Sarıyer Belediyesi Kız Konuk Evi’de destek olacak.