Kartal'da mobilya atölyesi alev alev yandı

Kartal'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangının nedeni bilinmezken alevlerin bir saat sonra kontrol altına alındığı bildirildi.

İstanbul haberleri- Kartal'da  bir mobilya atölyesinde çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu. 4 katlı binanın giriş katındaki mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede binanın üst katlarına da sıçradı.

Alevler mahallede korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. Atölyeden yükselen duman çok uzaklardan bile görüldü. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası kontrol altına aldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, “Haberini alır almaz buraya geldik. Önlemimizi aldık, ancak çok kötü bir tablo vardı. Şu anda çok daha iyi bir durumdayız.  Ancak binanın altında deponun olması, biraz sorun teşkil ediyor. Bol miktarda da yanıcı malzeme olduğunu öğrendik. Ama itfaiye ekiplerimiz son derece titiz çalışıyorlar. Tam olarak kontrol altına aldık diyemeyiz. Ama birazdan alınır diye ümit ediyoruz. Gerek Kaymakamlığımız gerek belediyemiz olayın hassasiyetle üzerinde duruyor" şeklinde konuştu.