Zabıtaları birbirine düşüren kaçak büfe bakın kimin çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ile Güngören Belediyesi'nin zabıta ekipleri arasında gerginliğe neden olan büfenin akibeti belli oldu.

İBB ile Güngören Belediyesi arasında gerilime sebep olan büfeyle ilgili yeni gelişmeler var. Bakın o büfe kimin çıktı...

Büfenin 'Merter Büfe ve Gıda Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.' şirketine ait olduğu ve kaçak büfenin Güngören'e koyulduğu tarihten 7 gün sonra yani 27 Ocak 2020'de kurulduğu testip edildi.

Usülsüzlüğün ortaya çıkmasının ardından, İBB İYİ Parti Meclis Üyesi sahibi Ali Kıdık’a ait olduğu belirlenen Güngören’deki kaçak büfe yerinden sökülerek kaldırıldı.

DEMİR 'OLAYIN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ' DEMİŞTİ

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, "Numarasına kadar aynı adrestte peki bu şirketin sahibi kim? Bu şirketin sahibi İBB Meclis üyesi Ali Kıdık. Aynı zamanda bu şirketin sahibi olan Fatih Akdeniz ismi aiport haberde de yazarlık yapıyor. İBB zabıtaları 16 milyonluk İstanbullu'nun menfatini korumak yerine yeni kurulmuş bir şirketin menfatini mi koruyor? Burada İYİ Parti Grup Başkanvekili Cumhurbaşkanımızı ağzına alarak 'peşkeş' ifadelerini kullanıyor. Şimdi buradan sesleniyorum peşkesi arıyorsanız bakacağınız yer burasıdır. Bu kanunsuz büfenin kaldırılmasına lütfen mani olmayın. Güngören Belediyesi görevini yerine getirmek için o günden beri bekliyor. Ve Büyükşehir zabıtalarını şimdi oradan çekmenizi söylüyorum." açıklamasında bulunmuştu.