Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'den çok konuşulan paylaşım: İster yalaka deyin ister yandaş...

''Her şey çok güzel olacak'' diyerek İmamoğlu'na destek veren sanatçıları ''Bir duruşunuz olsun'' sözleri ile eleştiren ünlü şarkıcı Yusuf Güney'den seçim sonuçları sonrası bir paylaşım geldi. Yıldırım'ı destekleyen Güney, "Bana ister yalaka deyin ister yandaş Duruşumu çizgimi hiçbir zaman bozmayacağım.. " dedi.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı seçilmesinin ardından Yıldırım'a destek veren bir paylaşımda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine ''Her şey çok güzel olacak'' diyerek İmamoğlu'na destek veren sanatçıları ''Bir duruşunuz olsun'' diyerek eleştiri yağmuruna tutan Yusuf Güney sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Tek amacı hizmet olan! Saygısını, Terbiyesini, Uslubunu, Duruşunu Çizgisini bozmayan Syn Binali YILDIRIM Siz hiçbir zaman makam mevkici olmadınız nerede olsa halkınız için Göreve hazırsınız ve Bizlerde her daim sizlerin yanınızdayız.. Bana ister yalaka deyin ister yandaş Duruşumu çizgimi hiçbir zaman bozmayacağım.. Saygılar dilerim."