Şok Ekrem İmamoğlu iddiası! Onlara sahip çıkmıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı "Askıda Fatura" algı çalışmasına en yakınlarından isyan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana slogan üretmek ve algı yönetmekten vakit bulamadığı için şehre bir türlü hizmet veremeyen Ekrem İmamoğlu’nun ailesine de sahip çıkmadığı ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu’nun 12 yaşındaki yetim kuzeni ve dul yengesinin kiracı olarak kaldığı evin bir yıllık kirasını ödeyemedikleri için ev sahibi tarafından yargı yolu ile evden ihraç edilecekleri öğrenildi.

Ev sahibi Abdulkadir Çapanik, "Ekrem İmamoğlu; bana bir yıldır kira ödemeyen öz yengesi ve öz kuzeni için 'ASKIDA KİRA' uygulaması başlatsın." dedi.

Mağdur olduğunu ifade eden Abdulkadir Çapanik, maddi sıkıntılardan dolayı intihar eden Ekrem İmamoğlu’nun öz amcası Ali İmamoğlu’nun eşinin ve 12 yaşındaki kızının yaşadığı evin kirasını ödemeyen ama koluna milyonluk saat takan Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

Çapanik, "'ASKIDA FATURA' uygulaması başlatacağına, 'ASKIDA KİRA' uygulaması başlat da yengenin ve kuzeninin bana olan kira borçlarını birileri ödesin." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu’nun İBB seçimleri sırasında ve sonrasında sürekli 16 milyon İstanbulluyu kucaklayacağını belirtmesine rağmen, bu rakamdan iki eksik kucaklama yapmaya çalıştığı anlaşılıyor.

YEĞEN VE YENGESİNİ KUCAKLAYACAK MI?

CHP’li kaynaklar, İmamoğlu’nun kamuoyunun baskısı ile yeğeni ve yengesini kucaklayacağını ileri sürerken, muhalefet partileri üyeleri ise bunu onaylamıyor. Öte yandan muhalif bir siyasi, "Ekrem Bey sadece tribünlere oynar. Kameraların önünde kuzenine sarılır ama kameranın düğmesinin kapanması ile o kucaklama da biter." dedi.