Selçuk Bayraktar'dan Ekrem İmamoğlu'na çağrı

Selçuk Bayraktar, Veli Ağbaba'nın iddialarıyla ilgili söylendiği gibi bir usulsüzlük varsa bunun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yapıldığını söyledi. Bayraktar, İmamoğlu'nun iftiralara sessiz kaldığını ifade ederek protokolün iptal edileceğini açıkladı.

Selçuk Bayraktar, İBB ile yaptıkları protokolü iptal edeceklerini söyledi. Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li Veli Ağbaba'nın iftiralarına sessiz kaldığını söyleyen Bayraktar, İBB'de AK Parti döneminde ne yapılıyorsa CHP döneminde de aynı şeylerin yapıldığını ifade etti.

Bayraktar’dan İmamoğlu’na çağrı

''Genç kardeşlerimiz adına çok üzülüyorum. Bu çocuklar İHA-SİHA yapacak. Biz hayatımızı koymuşuz. Benim 4 senem Güneydoğu’da geçti  Zeytindalı harekatında kabinde 4 ay yattım. Ondan sonra 'siz şöyle yaptınız' diye tutturuyorsunuz. Bu çocuklar ruhunu koymuş işe. Sonra sen oturduğun yerden kirli siyaset yapıyorsun. Burada hukuksuzluk varsa Ekrem İmamoğlu ile ortak yapıyoruz, böyle bir şey yok. Maddi destek yok.

‘İBB ile protokol feshedilecek’

Bir suç varsa madem CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı diyor ya, suç varsa İBB ile beraber yapılıyor. Sayın İmamoğlu’na çağrıda bulundum lütfen bu iftiraları tekzip edin. Ya siyaseten söyleyemedi ya da bu iftiralara sessiz kaldı. Sonrasında çok yakın zamanda genç kardeşlerimiz siperlik yaptılar. Onun reklamını yaptı. Bir taraftan bunun pozitif anlamda reklamını yapıyor, bir taraftan da sessiz kalıyor. Ya gayrisamimi ya da siyaseten pozisyonu itibariyle mecbur bir durumu var. Bizim böyle devam etmemiz mümkün değil açıklama gelmedi protokolü feshedilmesi ile ilgili çalışmalara başladık ve sessizlik bana ağır geliyor.  Kendileri beraber yapıyor bu işi bizimle. AK Parti döneminde ne yapıyorsak CHP ile de aynısını yapıyoruz. Bizim gönüllü öğretmenlerimiz çıkıyorlar ders anlatıyorlar. Bu kadar insanın hakkına girilmesi benim ağırıma gidiyor. Binlerce insan çocuğunu buraya vermiş aileler zan altında kalıyor ve siz sessiz kalıyorsunuz."