Meral Akşener'den güldüren Ekrem İmamoğlu savunması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehir hastanesinin yollarını yapamayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun savunmak isterken kullandığı ifadelerle canlı yayında alay konusu oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu öyle bir savundu ki...

Fatih Altaylı'nın, "Şehir hastaneleri önemli deniyor, bununla ilgili fikriniz değişti mi?" sorusuna Meral Akşener, "Hayır değişmedi. Sağlık Bakanı ifade etmişti, 'Bundan sonra biz yapacağız' diye. Şehir hastanelerini İngiltere önce yaptı. Ekonomisini göçertince vazgeçti. 'Hastane yapmayın' diyen yok ki. Yatak sayısı artsın, ama siz hasta garantili yapıyorsunuz. Kütahya'da havaalanı var, uçak inmiyor doğru dürüst ve biz onun parasını ödeyeceğiz. Şehir hastaneleri de benzeri. Epey ödeceğiz. Benim fikrim değişmedi. Hastane yapılmasına karşıyız diye bir şey yok." yanıtını verdi.

"ŞEYTAN KOVALAMAKTAN NAMAZA VAKİT BULAMIYOR"

"İstanbul'da şehir hastanesi yapıldı. Ancak yolları bitmemişti. Hastaneye ulaşılamadı. Bununla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na yoğun eleştiri var, 'bilerek yapmadı' deniliyor. Siz ne diyorsunuz?" sorusuna Akşener, "Ekrem İmamoğlu, şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor. Bütün dikkat İstanbul Belediyesi'nin üzerinde. Ne travmaymış atlatılamadı gitti. Ne zormuş. Azıcık nefes almaya fırsat tanısın onların büyükleri. Kafayı kaldırdığında çekiç vuruluyor."

"BAŞARISIZ OLSUN DİYE HER ŞEY YAPILIYOR"

Akşener açıklamalarına şöyle devam etti:' Başarısız olunsun diye her şey yapılıyor. Bu millete, İstanbulluya ayıptır. Biz salgınla can pazarındayız. Yardım talebiyle, bağış alma hakları var belediyelerin. Ben de 3 emekli maaşımı Ankara'ya, 3 İstanbul'a bağışlamıştım, parama el konuldu biliyor musunuz?'