Mehmet Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Haliç cevabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Haliç iddialarını yalanlayarak sert tepki gösterdi..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Haliç'te 400 ton çamur biriktiği ve bunu kendi kurdukları tesisle temizleyeceklerini iddia etmişti. Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'nun "Haliç'te çamur biriktiği ve kurduğu tesisle bunu temizleyeceği" iddiasını belgelerle yalanlayarak çok sert tepki gösterdi. Göksu ''Sırf yalan ve siyasi polemikle yönetim olmaz'' dedi..

ÇAMUR YAKMA TESİSİNİ BİZ KURDUK
Ortaya bir icraat konmayınca ben nasıl iş yaptım diyebilirim çabasının modundalar. Öyle komik duruma düşüyorlar ki. Bakin çamur yakma tesisini biz kurduk buraya. Haliç'in hikayesi 25 yıl geriye dayanır. O dönem Cumhurbaşkanımız temizleyecegini söyledi. CHP'liler temizlenemeyeceğini doldurulması gerektiğini söylüyordu.

O SİZİN 10 AYDIR TEMİZLEMEDİĞİNİZ KENDİ PİSLİĞİNİZ VE YİNE BİZİM KURDUĞUMUZ TESİSLE BU TEMİZLİĞİ YAPACAKSINIZ

Bugün de Haliç'in dibinde çamur biriktiğini onu çamur yakma tesisiyle temizleyeceklerini iddia ediyorlar. Bir burada sözünü ettikleri çamur yakma tesisini biz kurduk. Bu temizlik düzenli olarak zaten yapılıyor. Orada birikti dediğiniz çamur sizin çamurunuz. 10 aydır yapmadığınız temizliğin, güzelim altın boyulnuz Haliç'i kirlettiniz kendi pisliginiz bu. Ve siz bu pisliği yine bizim kurduğumuz tesis ile temizleyeceksiniz.

YALAN VE POLEMİKLE İSTANBUL YÖNETİLMEZ

İnsanın mübarek Ramazan günü gerçekten böyle bir twit atarken utanması lazım. Sırf yalan ve siyasi polemikle yönetim olmaz. Dünyanın en dinamik kentini bu şekilde yönetemezsiniz. İşte gerçeği budur..