Çekip gönderin sesiniz olalım belediyeniz duysun

www.internetistanbul.com sizden gelenleri İstanbul'un ilçe belediyelerine duyurmayı sürdürüyor. ''Şikayetim ve önerim var'' diyorsanız siz de gönderin yayınlayalım...

www.internetistanbul.com sesiniz olmaya devam ediyor. İstanbul'da oturan vatandaşlar şikayetlerini ve önerilerini bizim aracılığımız ile ilgili belediyelere iletebilecek.

İnternetİstanbul.com'a ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adalar Belediyesi, Ataşehir Belediyesi, Arnavutköy Belediyesi, Avcılar Belediyesi, Bakırköy Belediyesi, Bağcılar Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Başakşehir Belediyesi, Bayrampaşa Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Beykoz Belediyesi, Büyükçekmece Belediyesi, Çatalca Belediyesi, Çekmeköy Belediyesi, Esenler Belediyesi, Esenyurt Belediyesi, Eyüp Belediyesi, Fatih Belediyesi, Gaziosmanpaşa Belediyesi, Güngören Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Kağıthane Belediyesi, Kartal Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Pendik Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, Sarıyer Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi, Sultangazi Belediyesi, Silivri Belediyesi, Şile Belediyesi, Şişli Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi'' hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi WhatsApp hattımız veya muhabirlerimiz aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Göndereceğiniz şikayet ve önerilerde, vereceğiniz her türlü detay ve fotoğrafların belediyelerin size dönüşlerini kolaylaştıracağını unutmayın.

www.İnternetİstanbul.com WhatsApp hattı:

Muhabirlerimiz aracılığıyla haber göndermek için;