Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! Çark etmiş...

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarını çekme konsunda görevlendirdiğini söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mahkemede verdiği ifadesinde çark etti!

"Suçu ve suçluyu övme ile suça azmettirme" suçlarından soruşturma başlatılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Anadolu Adalet Sarayı'nda verdiği ifadesinde, daha önce yaptığı açıklamalara tezat bir savunma yaptı!

"Benim bu yönde talimatım olmamıştır"

Kaftancıoğlu'nun Suat Özçağdaş'ın, kentteki hukuka aykırı yapılaşmayı kontrol etmek, kent suçlarını takip etmekle görevli olduğunu, görevini yerine getirdiğini şikayetçinin evinin ya da şahsına özel başka bir mahali fotoğraflamadığını söylediği ortaya çıktı.

Ayrıca kendisinin Suat Özçağdaş'a bu yönde hiçbir talimatı veya telkininin olmadığını, mahallinde görev kapsamında araştırılması yönünde de partisinin de talimat verdiğini, kendisinin sadece Suat Özçağdaş'ın görevini yerine getirmesinden dolayı hakkında işlem yapıldığını öğrenmesi üzerine kendisinin görevini yapması anlamında destek açıklaması yaptığını belirttiği ortaya çıktı.