Ahmet Kekeç yazdı: İmamoğlu’na samimi tavsiyeler

"Sabredince oluyormuş" diyen Star yazarı Ahmet Kekeç, İmamoğlu'nun mazbatasını aldıktan sonra artık İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı unvanını kullanabileceğini belirtti ve İmamoğlu'na tavsiyelerde bulundu.

Star yazarı Ahmet Kekeç, resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'na tavsiyelerde bulundu.

Kekeç "Dikkate alır ya da almaz. İstanbul’daki “barış” ve “icraat” döneminin devamını istiyorsa, tercihini ona göre yapar! " ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’na samimi tavsiyeler

Sabredince oluyormuş... Bundan sonra (mazbatasını aldıktan sonra tabii) “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” unvanını kullanabilir...

Bu unvanı Anıtkabir Şeref Defteri’ne taşıyabilir...

Kıbrıs’ta yapacağı görüşmelere yine bu unvanla gidebilir...

İBB binasını “legal” afişlerle donatabilir...

Demek ki, milletin kararını beklemek gerekiyormuş.

Millet kararını verdi ve dedi ki, “Ekrem İmamoğlu beş yıl boyunca İstanbul’u yönetecektir. Başarılı olursa, siyaset onu daha üst noktalara taşıyabilir. Başarısız olursa, Nurettin Sözen gibi, tüy diken belediye başkanları listesinde yerini alır ve bir defter açılmadan kapanır...”

Ekrem İmamoğlu’nun (her ne kadar “yalan”ı siyasal bir enstrüman olarak kullansa da), bunları düşünecek/hesap edecek uyanıklığa sahip olduğunu düşünüyorum.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ